Hoveniersbedrijf Noord-West - Boomverzorging

Boomverzorging

Hoveniersbedrijf Noord West kan u van dienst zijn bij verschillende soorten van boomverzorging. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij uw snoeiwerkzaamheden of het onderhoud van uw fruitbomen.

Snoeien

Eén van onze specialiteiten is het snoeien en/ of geheel verwijderen van hoge bomen. Uitgerust met speciale klimlijnen, klimmen wij in de hoogste bomen. In sommige gevallen is het mogelijk om een hoogwerker en/of kraan in te zetten ten behoeve van een veiligere werkplek. Hiervoor schakelen wij dan een extern bedrijf in. Naast dat wij bomen snoeien, zijn wij er natuurlijk ook voor uw haag, struiken en andere beplanting.

Wat u echter niet moet vergeten bij het kappen van bomen, is de aanvraag van een kapvergunning bij de gemeente. Over het algemeen geldt dat er voor een boom met een doorsnede van meer dan 20 cm op een hoogte van 130 cm een kapvergunning nodig is. Wanneer men bomen omzaagt zonder kapvergunning, kan dat leiden tot het krijgen van hoge boetes en verplichte herplant.

Wilt u graag onze hulp inroepen bij snoeiwerkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Fruitbomen

Het onderhoud van fruitbomen vraagt speciale aandacht en zorg. Niet alleen de standplaats van de bomen is van belang, maar ook een geschikte variëteit en de juiste bodem vragen een unieke aanpak. Rekening houden met al deze factoren zorgt ervoor dat u jaren plezier beleefd aan uw bomen. Ook bij het snoeien van bijvoorbeeld uw appel- of perenboom is het belangrijk dat u op bepaalde zaken let. Hoveniersbedrijf Noord West heeft hier verstand van. Wij helpen u dan ook graag met het onderhoud en daarmee behoud van uw fruitbomen.

Kunt u hulp gebruiken bij het behoud van uw fruitbomen? Neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies en uitwerking daarvan.