Hoveniersbedrijf Noord-West - Ontwerp en aanleg

Ontwerp en aanleg

De functie van uw tuin

Bij de aanleg van uw nieuwe tuin is het van belang dat u kijkt naar de toekomstige functie ervan. Dit is dan ook één van de eerste dingen waar wij naar vragen als wij met u in gesprek gaan over een tuinontwerp. Wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft, zouden wij ons kunnen voorstellen dat u graag een groter gedeelte van de tuin voor speelruimte wilt reserveren. Wellicht bent u juist een enorm plantenliefhebber en wilt u graag brede borders met een breed scala aan bloemen en planten. Met al deze en andere persoonlijke wensen houden wij rekening in het beplantingsplan wanneer wij uw tuin gaan ontwerpen.

Iets anders dat van groot belang is bij het advies, is de mate van onderhoud die voor u wenselijk is. Bent u een tuinliefhebber en heeft u er plezier in om wekelijks in de tuin te werken of wilt u juist een tuin waar u zo min mogelijk aan hoeft te doen? Al bij het tuin ontwerp en de keuze van de materialen en beplanting wordt hier rekening mee gehouden, zodat de tuinaanleg zo optimaal mogelijk verloopt.

Onze service houdt niet op na de voltooiing van de aanleg van de tuin. Wij bieden u tevens de benodigde nazorg. Wanneer de tuin tot volle bloei komt, kijken wij samen met u of de aanleg en/of het onderhoud de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Zonodig kunnen wij naar aanleiding hiervan passende maatregelen nemen.

Wilt u graag eens met ons om de tafel om te kijken wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.