Hoveniersbedrijf Noord-West - Vijvers

Vijvers

Vijvers kunnen een bron van rust vormen in uw tuin. Kabbelend water, een fontein in de vijver, of mooie vissen kunnen uw vijver een lust voor het oog en oor maken. De aanleg en het onderhoud van vijvers is een specifieke aangelegenheid. Het is van groot belang dat er bij de vijver aanleg op gelet wordt dat er een goed biologisch evenwicht tot stand kan komen.

Onderhoud

Heeft u regelmatig problemen met uw vijver? Wil deze niet helder blijven of groeien de planten slecht? U kunt bij ons terecht voor een passend advies. Wij nemen watermonsters en bekijken of de eventuele vijverpompen of filters goed functioneren. Met deze informatie kunnen wij een plan van aanpak maken om een zo gezond mogelijke vijver te realiseren.

Zwemvijver

Naast gewone vijvers kunnen wij ook een zwemvijver voor u aanleggen. Dit is een vijver met of zonder vissen die u ook als zwembad kunt gebruiken. Wij kunnen deze vijver perfect integreren in de rest van uw tuin, zodat u er het hele jaar plezier van kunt hebben.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog meer informatie omtrent vijvers en de aanleg daarvan willen, neemt u dan gerust eens contact met ons op.