Hoveniersbedrijf Noord-West - Thematuinen

Thematuinen

Hoveniersbedrijf Noord West verzorgt voor u verschillende thematuinen. Zo kunnen wij Engelse tuinen verzorgen, romantische tuinen of moderne tuinen. U kunt tevens tuinen bekijken die wij reeds aangelegd hebben. Maar heeft u zelf ideeën voor een ander soort tuin, dan kunnen wij die uiteraard ook met u doorspreken. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Engelse tuinen

Wij creëren een authentiek en nostalgisch gevoel in een omgeving van veelzijdig laaggroen en rozenborders; slingervormige paden leiden langs een vijver die het uiterlijk van een beekje heeft.

Romantische tuinen

Slingerende paadjes leiden u door een tuin waarin “verhullende” elementen als bijvoorbeeld poortjes of rozenbogen afgewisseld worden met spannende en onverwachte hoekjes. Uiteraard worden er knusse zitjes gecreëerd, waarbij het tuinmeubilair het liefst zo natuurlijk mogelijk oogt. Wat betreft de beplanting kunt u denken aan veel bloeiende, vaste planten en rozen die niet volgens een bepaald patroon gerangschikt zijn, maar waarbij ronde lijnen de hoofdmoot vormen.

Moderne tuinen

Naast Engelse en romantische tuinen kunnen wij ook het ontwerp en de aanleg van een moderne tuin voor u verzorgen. Bij een moderne tuin moet u denken aan een tuin met een strakke lijnvoering en weinig onderhoudswerkzaamheden. U zult veel groen en grijstinten zien. De tuin is verdeeld in grote vlakken met veelal één soort beplanting en grotere oppervlakken (sier)bestrating.