Kapteynlaan 21W, Leek Tel: 06-22228878 / 06-55963065
Kapteynlaan 21W, Leek Tel: 06-22228878 / 06-55963065
renovatie-tuin-nietap_na1
renovatie-tuin-nietap_na2
renovatie-tuin-nietap_na3
previous arrow
next arrow

Renovatie tuin Nietap

Veel snoeiwerk en een te volle tuin. Dat was de reden voor de bewoners van deze woning in Nietap om de tuin te renoveren. Zes platanen moesten eruit en daarvoor in de plaats meer bestrating. Voor we de nieuwe bestrating konden leggen, hebben we eerst de oude bestrating en de platanen eruit gehaald. De zes platanen hebben we overigens in een andere tuin herplaatst, een mooie oplossing voor hergebruik! Vervolgens hebben we het windscherm verplaatst naar een andere plek in de tuin en daarna de paden en de oprit herbestraat en de terrassen vernieuwd. Voor het grote terras hebben we plavuizen gebruikt. Deze tegels worden minder groen door algen aanzet, omdat er een speciale coating op zit.

TIP: Je kunt voor de terrastegels ook een voegmiddel gebruiken (GatorSand). Dit voegmiddel is waterdoorlatend en er komt geen onkruid door. Ook GatorSand tussen je terrastegels? Neem contact met ons op: info@hoveniersbedrijfnoordwest.nl.

Onderhoudsvrije tuin en herplanten platanen

Opdracht: onderhoudsvrije tuin en herplanten platanen
Gerealiseerd:
Reden: onderhoudsvrije tuin
Grootte: 1200m2
Duur: 3 weken
Materialen: plavuizen (60×60 dikte 20mm), afgevoegd met waterdoorlatende voegmiddel (GatorSand)
Beplanting: 6 platanen verplaatst naar andere tuin

 

Vragen over deze tuin? Of wil je meer weten over ontwerp, advies, aanleg en/of onderhoud van je tuin? Neem dan contact met ons op: info@hoveniersbedrijfnoordwest.nl